top of page
Out-of-the-bLou_15-sept-2018-41-1024x683

Sinds 1 januari 2018 heeft LOU het Utrechtse Oudenoord 330 in gebruik gekregen van BPD, eigenaar van het monumentale Concordia gebouw. LOU ging van start. En hoe. Kom langs om ons iconische pand met rijkdom aan geschiedenis te bewonderen, van menshoge kluizen in de kelder tot een marmeren hal.

Kom koffie of taart scoren bij FLOUR, cakes and coffee.

Maar maak bovenal kennis met het gecureerde kapitaal van mensen wie het DNA van LOU vormt: peperkwekers, ontwerpers, autonome kunstenaars, maatschappelijke bewegingen, holistische baanbrekers, politieke padvinders, boekhoudgoeroes, juristen, plantenasiel houders, muzikanten, docenten, festivalinitiators, fooddesigners, websitebouwers, cabaretier & theater sterren, psychotherapeuten en een uitgeverij.

LOU is een leegstandsbeheerder met een hart; het beheer brengt panden tot leven. Daarmee lost het niet alleen de korte termijn vraagstukken van de eigenaar op, maar wordt er daadwerkelijk waarde toegevoegd voor de eigenaar, de gebruiker, de buurt en de stad.

LOU Oudenoord is onderdeel van de stichting Leegstand Oplossers.

Geïnteresseerd in de plannen voor deze locatie in de toekomst? 

Check de website van BPD hier!

 

Bekijk de website voor de andere locaties van LOLA en meer info over Stichting Leegstand Oplossers.  En volg LOU op facebook of instagram

WHO_edited.png
bottom of page