/?/?/2022 LOU X SALON STAD EN RUIMTE #3

LEZING @ LOU OUDENOORD 17:00-20:00

STAD EN RUIMTE is een drieluik van lezingen over ruimte in de stad en de mensen die deze maken. Verwacht jonge makers, gevestigde namen en beleidsmakers die samen met een moderator verschillende perspectieven verkennen aan de hand van actualiteit, kunst en verlangens voor de toekomst.

De derde avond gaat over ruimte innemen in de publieke ruimte. Niet alleen door er te zijn, maar ook door dwars te zijn en kritische vragen te stellen. Een stukje gewenste burgerlijke ongehoorzaamheid. Hier komen mensen aan het woord met een visie of misschien wel een anti-visie. Een open eind, wat hopelijk aanzet tot zelf tegen dingen aanschoppen.

leguesswhoxcafewout.jpg

19TM27/2/2022 EIGEN DOMEIN

EXPO @ LOU

Hoe deelt de  mens zijn  ruimte in? Deze vraag is het uitgangspunt in de groepsexpositie  Eigen Domein, die plaats zal vinden in een  ruimte die zich bij uitstek leent voor dit thema. Zowel publieke als private ruimtes worden continu gevormd naar de behoeftes van de  mens. Het lijkt tegenwoordig steeds moeilijker om deze te vervullen, wat tevens af te zien is aan onze omgeving. Bestaat de essentie van een  ruimte nog wel nu deze steeds kunstmatiger wordt? En hoe verhoudt de  mens zich hier toe?


Negen kunstenaars zijn aan de slag gegaan met deze vragen en zetten gedurende de week de  ruimte van LOU Oudenoord naar hun hand. Ze presenteren werken die verschillende kunstdisciplines omvat: fotografie, sculptuur, schilderingen en meer. 

EIGEN DOMEIN uitnodiging.jpg

2021/2022 LOUKING 4 LOVE

MATCHMAKING

 

LOUKING 4 LOVE is een intern matchmaking initiatief. Naast dat er professionele en creatieve verbindingen ontstaan vinden Louders hier ook soms liefde. En wat is er mooier dan liefde? Wil jij je opgeven voor L4L?

Mail naar: L4L@lououdenoord.nl

LOOOOOertkew.jpg